Familieviering in Zevenbergschen Hoek

HOE IS HET MET DE PLANTJES?

Tijdens de laatste familieviering in het afgelopen schooljaar hebben verschillende kinderen plantjes mee naar huis genomen om deze te verzorgen. Was het lastig om er altijd voor te zorgen? Hoe deed je dat als je niet thuis was? Hoe is het met de plantjes nu?

Omdat we hier heel nieuwsgierig naar zijn nodig we jullie uit, samen met je plantjes voor de familieviering op zaterdag 29 september om 19.00 uur in de H. Bartholomeuskerk in Zevenbergschen Hoek.

Ook als je geen plantje van de kerk hebt verzorgd, ben je natuurlijk welkom. Je mag dan eventueel ook een eigen plantje meebrengen.

En hoe is het in het leven gegaan? Heb je in de vakantie ook voor andere mensen gezorgd, heb je bijvoorbeeld voor iemand boodschappen gedaan of iemand eens wat vaker een complimentje gegeven. Want plantjes hebben verzorging nodig om te groeien, maar ook mensen hebben liefde nodig. Zo kunnen we zelf groeien en doen zoals Jezus het ons heeft voorgedaan.

HEB JE NOG HULP NODIG? WIJ WEL!

Misschien heb jij geen hulp meer nodig bij het verzorgen van plantjes, maar wij zoeken nog wel hulp. Want een familieviering is een viering vóór kinderen, maar vooral dóór kinderen. Vind je het leuk om zaterdag 29 september of in een andere familieviering te komen helpen geef je op bij Anja Langerwerf, email anjalangerwerf@hotmail.com

Je mag bijvoorbeeld helpen met collecteren, het klaarmaken van de tafel, uitdelen van de boekjes, voorlezen. Ook kun je mee zingen in het familiekoor, hiervoor kun je je opgeven bij jeanneakkermans@ziggo.nl

Hopelijk mogen we ook op jou rekenen, want samen kunnen we het.