De GRATIS KERK APP!!!

De gratis kerk app “Onze Kerk” is beschikbaar voor smartphone en / of tablet gebruikers binnen onze Immanuelparochie.

onzekerk-236x236

Met deze app. hebt u altijd de gegevens van onze kerk en parochie onder handbereik.
U kunt er de agenda mee bekijken, nieuwsberichten ontvangen, online de Kijk op Immanuel inzien en nog meer.
Mede via de app. houdt het pastoraal team en bestuur van de Immanuelparochie u én overige geïnteresseerden op een actieve manier op de hoogte.

De app is geschikt voor zowel android als IOS-apparaten (smartphone, tablet) en is gratis te downloaden via de play store of de app store.
Een uitgebreide beschrijving van het downloaden van de app. kunt u vinden in
info downloaden kerk app

Zoek in de app naar “Zevenbergen” om de app van de Immanuel parochie te vinden

PS: Wilt u de app installeren op uw iPad? Dat kan. Let dan goed op: in de app store moet u bovenaan kiezen voor het tabblad ‘iPhone’ en niet, zoals u misschien zou verwachten, voor ‘iPad’.