Vormsel in de Immanuelparochie

Op zaterdag 24 november  2018 om 19.00 uur komt er een Vormheer naar onze parochie voor de toediening van dit sacrament aan alle jongeren die zich hiervoor aanmelden. Dit zal zijn in de H. Bartholomeuskerk in Zevenbergen. Rond de voorbereiding en viering van het Vormsel zullen de kinderen als één groep samenwerken binnen de drie clusterkerken van onze parochie. We starten half september met de eerste bijeenkomst.

De kinderen die in 2015 het sacrament van de eerste heilige Communie hebben ontvangen, hebben persoonlijk een uitnodiging gekregen. Mocht u deze niet ontvangen hebben en uw kind wil wel het Vormsel doen, dan kunt u een inschrijfformulier opvragen bij het secretariaat van de parochie via email

coordinator@immanuel-parochie.eu of telefoon 0168-323218