Amicante heeft een nieuwe dirigent

Vanaf september 2020 is Amicante gestart met repeteren onder de enthousiaste leiding van een nieuwe dirigent, Andries de Vos. Het is nog wat onwennig voor de koorleden en de nieuwe dirigent vooral omdat het repeteren in de grote ruimte van de kerk plaatsvindt en op anderhalve meter.

De nieuwe dirigent went snel. Hij is enthousiast en dit is direct terug te horen in het zingen van de koorleden en het spelen van de muzikanten.

Even voorstellen:

Sinds een aantal jaren is Andries één van de vaste organisten in de Gereformeerde Kerk te Zevenbergen. Daarnaast is hij sinds 1965 vaste organist in Willemstad, eerst in de Gereformeerde Kerk en daarna in de Protestantse Kerk Willemstad (Koepelkerk).

Hij heeft als bas gezongen in het Willemstadse koor “Comm nu met Sangh”. Hier heeft hij ook de dirigent ondersteund en voor langere tijd vervangen.

Vorig jaar heeft hij het Pinksterproject geleidt in de Hervormde Kerk, waaraan een aantal leden van Amicante meegewerkt hebben.

Amicante is superblij met deze nieuwe leiding van het koor. Ben je nieuwsgierig? Meld je aan om gezellig met Amicante mee te zingen. De repetities zijn op donderdagavond van half zeven tot negen uur.