Kanselbericht afscheid Mariëlla Bossers-van Langh

Afgelopen weekend is namens het parochiebestuur en het pastoraal team de volgende kanselboodschap voorgelezen

‘Vijf jaar jaar geleden heeft mevrouw Mariëlla Bossers een benoeming gekregen tot pastoraal werkster in de Immanuelparochie. Zij kreeg een contract voor vijf jaar, dat afgelopen vrijdag 1 november is afgelopen.

Pastoraal werkster Mariëlla Bossers heeft zich in de Immanuelparochie met name ingezet voor het pastoraat met jonge gezinnen en voor het pastoraat in het cluster-oost. Twee jaar geleden heeft zij zich, na een ernstig ongeval, ziek moeten melden. Sindsdien heeft zij hard gewerkt aan haar herstel en heeft zij ook werkzaamheden in de parochie kunnen hernemen. Nu het contract met de parochie is afgelopen heeft Mariëlla aangegeven dat zij zich de komende maanden wil richten op verder algeheel herstel en dat ze zich wil oriënteren op nieuwe perspectieven.

Dit betekent dat wij afscheid van Mariëlla moeten nemen. We doen dat met veel waardering en dankbaarheid voor de wijze waarop zij zich met haar enthousiasme en kunde heeft ingezet in de Immanuelparochie en met bewondering voor de manier waarop zij aan haar herstel gewerkt heeft.

Met Mariëlla hebben we afgesproken zij op zaterdag 7 december afscheid neemt van de parochie. Dat zal gebeuren tijdens en na de viering in de Bartholomeuskerk in Zevenbergschen Hoek om 19.00 uur. We nodigen u van harte uit voor deze viering.’