Klokken van hoop gaan door

Het luiden van de klokken van hoop en troost is door de initiatiefnemers verlengd tot en met eind april. Op 8, 15, 22 en 29 april zullen tussen 19.00 en 19.15 uur de klokken van meer dan 600 torens, klokkenstoelen en kerken luiden. Ook die van onze parochie.

We luiden de klokken als hoopvol teken dat we samen de coronacrisis kunnen doorstaan en dat we hoopvol durven uitzien naar betere tijden voor ons allemaal.

We luiden de klokken als troostvol geluid voor allen die rouwen om slachtoffers van het coronavirus en voor allen die het lastig vinden om thuis deze weken door te komen.

En we luiden de klokken als boodschap aan alle werkers in vitale beroepen: we waarderen hun inzet en zijn dankbaar voor wat zij voor ons land betekenen. In het bijzonder denken we hierbij aan de hulpverleners die dag aan dag klaar staan om medemensen te helpen.