Open meezing-repetitie Amicante

Koor Amicante Zevenbergen is op zoek naar nieuwe zangers en zangeressen. Zingen is leuk, je word er blij van en ontspannen. Wilt U ook eens meedoen en zo ervaren hoe het is om mee te zingen in een koor? Dat kan op onze repetitieavond: donderdag 23 mei van 19.30 tot 21.30 in “De Johannes de doperzaal” van de Bartholomeuskerk in Zevenbergen.

U bent van harte welkom. Wel even aanmelden via Email   bestuuramicante@live.nl

Het woord Amicante betekent “vrienden die samen zingen”. Amicante zingt lichte, melodieuze en meerstemmige muziekstukken.
Er wordt in verschillende talen gezongen zoals Nederlands, Engels, Spaans en Latijn.
Amicante is in 1979 ontstaan door jongeren in de kerk die samen wilden gaan zingen. Inmiddels is Amicante uitgegroeid tot een gemengd koor van alle leeftijden.
We verzorgen één keer per maand een zondagsviering in de Bartholomeuskerk in Zevenbergen. Verder zingen we soms in een woonzorgcentrum.