Presentatie pastoraal werker Peter Derks

zondag 29 september 2019 – 11.00 uur Basiliek H.H. Agatha en Barbara Oudenbosch

Met ingang van 1 september 2019 heeft Mgr. J. Liesen, Bisschop van Breda, pastoraal werker Peter Derks benoemd tot lid van het pastoraal team van de parochie Heilige Bernardus van Clairvaux in Oudenbosch en de Immanuel­parochie in Zevenbergen. We zijn verheugd dat Peter deze aan­stel­ling heeft aanvaard en heten hem welkom in beide parochies. Peter gaat werken in de geloofs­ge­meen­schappen van beide parochies vanuit parochie­cen­trum het ‘Bartholomeushuis’, Markt 19a in Zevenbergen.

De parochie­besturen en het pastoraal team nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van Peter en hem en zijn gezin te ver­wel­ko­men op zondag 29 september in een feestelijke eucha­ris­tie­viering om 11.00 uur in de Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara in Oudenbosch.

‘Je hart openen’

Als thema voor deze viering heeft Peter gekozen ‘Je hart openen’. Ons hart kan een herberg zijn waar God is te vinden. Luister naar de stem van je hart, naar de profeten en naar Jezus, en je hoort – en ziet – zoveel meer! Na afloop van de viering kunt u, onder het genot van een kopje koffie, Peter de hand schudden in de Cuyperszaal in pastoraal-diaconaal centrum ‘de Pelgrim’, eveneens in Oudenbosch. Wees welkom!