Alpha-bijeenkomsten Oost

In het voorjaar van 2022 starten we fysieke alpha-bijeenkomsten (dus niet via internet) in cluster Oost. Belangrijkste voordeel is natuurlijk dat we elkaar in deze fysieke bijeenkomsten weer kunnen zien en spreken. 

We starten deze bijeenkomsten altijd met een gezamenlijke soep- en broodmaaltijd.  
Voor wie? 
Ben je kerkbetrokken of juist niet meer zo, maar heb je wel vragen over de zin van het leven, over je geloof, of over wie Jezus voor jou is? Wil je ook luisteren naar hoe andere mensen geloven, bidden en God zoeken? Wil je leren je geloof ook vanuit je hart te ervaren? Vind je het moeilijk om over je geloof te praten met anderen, of met je (klein-)kinderen? Kenmerkend voor deze gesprekken is dat er niet gediscussieerd wordt over wie gelijk heeft. Ook voor ‘geloofs-twijfelaars’ is er volop gelegenheid dat te uiten. 

Dan zijn deze bijeenkomsten écht iets voor jou! Deze serie bestaat uit 10 bijeenkomsten en vinden plaats op de woensdagavond (start 2 februari 2022). In de volgende Kijk op Immanuel zullen we alle data bekend maken. Natuurlijk kunnen er omstandigheden zijn waardoor u een keer verhinderd bent. Dat is geen probleem: de intentie is wel om zo veel mogelijk de avonden bij te wonen. 

 

Aanmelden of meer info? 

Een aantal vrijwilligers van cluster Oost is inmiddels persoonlijk uitgenodigd via een e-mail. 

Maar wilt u meer info? Of u aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar  coordinator@immanuel-parochie.eu  of adjevangeel@gmail.com.