Kerst gezins speurtocht “Onderweg naar het licht”

Alle kerken in Zevenbergen nodigen iedereen uit om mee te gaan met

“ONDERWEG NAAR HET LICHT!!”

Gaan jullie ook dit jaar weer mee?

In verband met de Corona heeft de werkgroep “Onderweg naar het Licht” besloten om 3 Kerst-speurtochten uit te zetten, die vanaf 24 tot 28 december kunnen worden gelopen. Iedereen kan de tochten op eigen gelegenheid doen. De speurtochten en de verhalen die erbij horen zijn vanaf 16 december te downloaden op de website van de eigen kerk, in ons geval is dat www.immanuel-parochie.eu

Jullie kunnen kiezen uit 3 verschillende Kerstverhalen.

Onderweg komen jullie mooie prenten tegen waarbij een gedeelte van de verhalen kan worden voorgelezen.
Alle speurtochten eindigen bij de Kerststal in de tuin van de “Zeven schakels”.
Bij de Kerststal hebben we een QR code. Door de QR code te scannen kunnen jullie een gift doen voor de Kindervoedselbank.
Op 1e en 2e Kerstdag is de RK Kerk ook in de middag geopend tussen 14.00 en 16.00 u en kan ook daar nog een kijkje bij de kerststal genomen worden.

Bij het Bartholomeushuis naast de RK kerk zijn de speurtochten eventueel ook op te halen vanaf 21 t/m 23 december tussen 8.30 u tot 11.30u.

Alle medewerkers van de werkgroep wensen iedereen een hele gezellige en fijne speurtocht toe. Let op de 1,5 meter afstand!

Oecumenische Werkgroep
“Onderweg naar het Licht”