Kerstconcert in H. Bartholomeus Zevenbergen

Op zaterdag 22 december 2018 om 20.15 uur vindt dit jaar een heel speciaal kerstconcert plaats. De Stichting Klassieke Concerten Moerdijk heeft  Cappella ex Occasione (CEO) uit Breda  samen met Klarinet Orkest Skertso bereid gevonden om een mooi en sfeervol kerstconcert ten gehore te brengen. CEO is een Bredaas kamerkoor dat bestaat uit 22 ervaren zangers. CEO brengt voornamelijk a capella koormuziek met veel aandacht voor originaliteit in de programmering, uitvoering en de interpretatie van de muziek.  De missie is om zowel zanger als bezoeker te inspireren en te boeien door de bijzondere programmering en hoge uitvoeringskwaliteit van de concerten. Skertso is een klarinetensemble dat bestaat uit gevorderde klarinettisten van alle leeftijden.

U bent van harte welkom bij dit mooie kerstconcert. Vanaf half 8 gaan de deuren van de kerk open, waar u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee met een kerst lekkernij en in de pauze is er een hapje en een drankje.

Dit alles uiteraard helemaal in kerstsfeer, nu het kerstfeest bijna voor de deur staat.

De toegang is gratis. Na afloop van het concert zal er een deurcollecte worden gehouden om de kosten van het concert te compenseren.

In verband met de catering zouden wij wel graag willen weten dat u komt. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar:  klassiekconcert@cultuurmoerdijk.nl

Wij zien uit naar uw komst.

Stichting Klassieke Concerten Moerdijk