Nieuws van koor Amicante

Na een vakantiestop gaan we weer van start met de wekelijkse repetitie op donderdag 8 september van 19.30 tot 21.30 uur. Mocht U zin hebben eens te kijken en luisteren of dit iets voor U is dan bent U van harte welkom een repetitie bij te wonen.
U kunt ons ook beluisteren tijdens een viering op zondagochtend 25 september 11 uur in de Bartholomeuskerk in Zevenbergen.

Behalve nieuwe koorleden zijn we ook op zoek naar muzikanten.

Helaas gaat Cindy Becht-Noordermeer ons koor verlaten. Heel jammer, maar we zijn erg dankbaar dat we al die jaren zo genoten hebben van haar prachtige bijdrage op de dwarsfluit. Maar liefst 31 jaar heeft ze het volgehouden bij de repetities en vieringen aanwezig te zijn en zo ons koor te begeleiden. Er waren in al die jaren vele wisselingen van koorbezetting en van dirigenten. Vele kerkvieringen, vieringen in De 7schakels, bruiloften, uitvaarten en reis naar Pregada in Kroatië.

Op donderdag 14 juli hebben we afscheid genomen met een gezellige avond en een leuke attentie voor Cindy.
Dank je wel Cindy voor al jouw prachtige fluitspel !!!