Samen naar Rome: ontdekken, bewonderen en ontmoeten

Vooraankondiging

Iedere 25 jaar viert de Katholieke Kerk een HEILIG JAAR.
Het komende Heilig Jaar, in 2025, heeft als thema: “Pelgrims van de Hoop”.
Als Immanuel- en Bernardusparochie willen we tijdens dit Heilig Jaar ook samen optrekken tijdens een reis naar de eeuwige stad. Ook wij zijn ‘Pelgrims van de Hoop’!
Tijdens de herfstvakantie van 2025 (12-18 oktober) organiseren we daarom een inspiratiereis naar Rome.

Al eeuwenlang trekken christenen erop uit voor een pelgrimage naar heilige plaatsen. Rome is één van de oudste bedevaartplaatsen ter wereld. Zeker tijdens een Heilig Jaar! Bijzonder tijdens een Heilig jaar zijn de “Heilige Deuren” die geopend worden in de “grote” basilieken. Tijdens onze reis bezoeken we daarom zeker deze Basilica Majors.

Het wordt een reisaanbod voor ieder die altijd al eens naar Rome had willen gaan, maar ook voor mensen die uitzien naar een hernieuwde kennismaking met de Eeuwige Stad. We gaan in de voetsporen van de eerste christenen en ontdekken het culturele, religieuze, historische maar ook het gezellige Rome! 
Een bezoek aan de Sint-Pieter en Vaticaanstad mag natuurlijk niet ontbreken, net als de mogelijkheid om deel te nemen aan een audiëntie bij Paus Franciscus.

We willen deze reis al op tijd onder uw aandacht brengen, vandaar deze vooraankondiging. Aan het samenstellen van een schitterend programma waarbij alle aspecten van deze indrukwekkende stad aan bod komen wordt achter de schermen gewerkt.

Het is natuurlijk moeilijk om de precieze prijs al te kunnen geven voor deze reis omdat kosten voor vliegtickets en hotels nog niet bekend zijn voor 2025, we mikken op een richtprijs van € 1.250 euro p.p. .

Noteer het alvast ergens in uw agenda!
Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan deze parochiereis dan kan u dat al laten weten: projectmedewerker@bernardusparochie.nl we houden u dan verder op de hoogte van de ontwikkelingen van deze parochiereis.

 

 

Sint Pieter

Forum Romana

Trevifontein