Uitnodiging gezamenlijke startdienst op zondag 18 september 2022

De Raad van Kerken Zevenbergen is door de corona-maatregelen, drie jaar niet in de gelegenheid geweest om onze  gezamenlijke, oecumenische startzondag te organiseren. We prijzen ons gelukkig dat het nu weer kan en op zondag 18 september a.s. zal deze startzondag weer gaan plaats vinden!

Iedereen van jong tot oud is van harte uitgenodigd om op die zondagochtend deel te nemen aan de gezamenlijke startdienst om 10.30 uur in de Hervormde Kerk en aansluitend aan een uitgebreide warme lunch met BBQ bij Het Anker (waarvoor u zich wel moet aanmelden!).

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:
10:30 – 11.45u  Gezamenlijke startdienst, locatie Hervormde Kerk
11.45 – 12.30u  Koffie, thee, limonade met iets lekkers, locatie Het Anker.
12.30 – 15:00u  Warme uitgebreide lunch, locatie Het Anker.

Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten.

De onkosten voor de lunch (BBQ) bedragen € 8,50 per volwassene en € 6,-  per kind (excl. drinken).
Koffie, thee, ranja zijn gratis, en voor fris, wijn & bier € 1,50 via consumptiebon.

Meldt u aan voor dit gezellig samenzijn vóór 10 september door te mailen naar onderstaand e-mailadres:

U kunt zich ook aanmelden met onderstaand inschrijfformulier.

Wij, als organisatie, zien er nu al naar uit om er samen met u een mooie dag van te maken!

Namens de Raad van Kerken Zevenbergen tot 18 september!