Winterse ouderenmiddag

Vindt u ook dat de winter zo lang kan duren, zeker na alle feesten en hun gezelligheid in de maand december? Het is nog lange tijd vroeg donker ’s avonds. Buiten is het is koud en doods, niet bepaald uitnodigend om de deur uit te gaan. Als lichtpuntje, als iets om naar uit te kijken, organiseert pastor Petra Mergaerts graag in deze periode van winterdip weer een gezellige ouderenbijeenkomst in het Bartholomeushuis op donderdag 26 januari 2023. Thema vormt dit keer het nieuwe jaar dat van start is gegaan. Tussen 13.30u en 14.00u kunt u binnenlopen en staat er koffie/thee voor u klaar. Vanaf 14.00u starten we met het middagprogramma. Om 16.00u wordt het samenzijn afgesloten. Deelname is gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Bent u geïnteresseerd? Meldt u dan aan vóór 23 januari via het secretariaat van de parochie, telefoon 0168-323 218 (maandag en donderdag van 9.00-17.00u; dinsdag van 9.00-13.00u) of via het mailadres coordinator@immanuel-parochie.eu of vul het deelnameformulier (achterin de kerk) in en doe deze in de brievenbus van het Bartholomeushuis. Met het oog op de aanschaf van hapjes en drankjes willen we immers graag weten hoeveel mensen er komen. Mocht het vervoer een probleem zijn, laat dit dan weten: dan wordt naar een oplossing gezocht.