Workshop César Franck en de Franse romantiek

Op zaterdagmiddag 15 oktober zal Gerrit Christiaan de Gier (organist Jacobikerk, Utrecht/stadsorganist van IJsselstein) een workshop geven bij het drieklaviers Verscheuren-orgel (1947) in de H. Bartholomeuskerk (Markt 19) te Zevenbergen. Het thema zal zijn: César Franck en de Franse romantiek. De workshop wordt gehouden vanaf 13.30 tot 17.00 uur.

Het Verscheuren-orgel heeft een prima klavieropstelling en er is royaal zitgelegenheid bij de speeltafel. De muziek is dan ook voor luisteraars uitstekend te volgen.

Deelname kost €25,- . Dat geldt voor degenen die actief willen meedoen als voor luisteraars. Actieve deelnemers kunnen een werk naar keuze spelen van César Franck of uit de Franse romantiek.

Opgave kan via gerritchristiaandegier@hetnet.nl tot uiterlijk 1 oktober a.s.