Is de Alpha Cursus iets voor jou?

Voel je je bij de kerk betrokken of juist niet meer? Heb je vragen over de zin van je leven, over je geloof, of over wie Jezus voor jou is? Wil je luisteren naar hoe andere mensen geloven, bidden en God zoeken? Wil je leren je geloof óók vanuit je hart te gaan ervaren? Heb je moeite om met andere mensen over je geloof te praten? Of als je kinderen en kleinkinderen vragen waarom jij gelooft? En je dat graag vanuit je hart onder woorden zou willen brengen?
Dan is een Alpha-cursus echt iets voor jou!

Welkom op onze Alpha cursus!

In een aantal interactieve bijeenkomsten praten we over het leven en het geloof, in een informele, plezierige en vriendschappelijke sfeer.
Boekenkennis over het geloof is absoluut niet nodig. Elke bijeenkomst begint met een gemeenschappelijke maaltijd en duurt ca. 2 uur. Als je een keer bent verhinderd is dat geen probleem. De cursus wordt georganiseerd door de Immanuelparochie en de Bernardus parochie.

De cursus start op dinsdagavond 11 oktober 2022, om 18.30 uur in de Kerk van Fijnaart. De vervolgdata zijn allemaal op dinsdagavond : 18 oktober, 1, 8, 15, 22, 29 november, met uitzondering van het weekend: vrijdag 9 december van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag 10 december van 09.00 – 12.00 uur. De slotavond is op 13 december om 18:30 uur.

Voor verdere vragen of aanmelding stuur een mail naar: coordinator@immanuel-parochie.eu