Theater in de kerk in Zevenbergen

15 juni 2024

Iets nieuw, iets leuks, iets spannends!!!

We willen namelijk met alle kerken van Zevenbergen een theaterstuk gaan spelen, een bijbelverhaal. Dus ons eigen ‘Theater in de kerk’. In Zevenbergen, hoe leuk is dat. Voor jongeren vanaf 9 jaar tot ….jaar.

We willen dit doen op zaterdag 15 juni aanstaande. Om 08.30 uur verzamelen, dan horen jullie welk bijbelverhaal we uit gaan voeren. ’s Avonds om 19.00 uur is dan de uitvoering in de kerk. Welke kerk dat horen jullie allemaal nog als je mee gaat doen. Via een informatiebrief krijg je dat allemaal te horen, na aanmelding per mail (zie onderaan deze brief). 

We gaan de ochtend van 15 juni beginnen met het maken van een decor, muziek zoeken, instuderen van het verhaal, kleding uitzoeken, schminken, geluid, licht en alles wat er nog bij komt kijken. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen. Alleen als je een muziekinstrument bespeelt mag je die meenemen. Wij zorgen voor eten/drinken. Het is helemaal gratis. 

Mocht je dit lezen en denken ik ben niet bij de kerk aangesloten, dat geeft helemaal niets, je kunt gewoon meedoen. Vraag ook gerust vrienden en vriendinnen om mee te doen. 

Dus: Theater in de kerk, zaterdag 15 juni; In één dag een theaterstuk maken/instuderen. Alle materialen worden door ons verzorgd. Start 08.30 uur. Uitvoering 19.00 uur. 

Mocht je mee willen doen, geef je dan op via: 

jennyploeg982@gmail.com, terryremus@hotmail.com, f.s.a.wijne@hotmail.com