Samen aan tafel

Gezellig samen lunchen in het Bartholomeushuis in Zevenbergen.

Nog vóór corona werden er plannen gesmeed om een maaltijdproject in cluster Midden op te starten. Corona gooide helaas roet in het eten. Een nieuwe werkgroep met de naam ‘Samen aan tafel’ is geboren. 

In januari 2023 werd ermee begonnen: elke derde of vierde zondag van de maand wordt een lekkere lunch verzorgd van 12.00 tot 14.00 uur in het Bartholomeushuis te Zevenbergen. Iedereen is van harte welkom aan deze lunch deel te nemen, ook als men geen kerkganger is. Wel is er een maximum van 30 deelnemers. Men dient zich uiterlijk op woensdag voorafgaand aan de lunch aan te melden. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt, komt men op een wachtlijst en krijgt men voorrang bij de eerstvolgende lunch. We zijn heel blij dat HartVerwarmendActief bereid is deze maandelijkse lunch te sponsoren. De deelname is daarom gratis, maar een vrije gift is altijd welkom. Daar kunnen we dan extra dingen mee doen. 

Met ‘Samen aan tafel’ hopen we een stukje eenzaamheid op zondag te verdrijven en te bouwen aan verbondenheid. Heeft u interesse? Kent u mensen in uw omgeving voor wie zo’n lunch een opkikker kan zijn? Breng dan dit initiatief onder hun aandacht of neem ze een keer mee als de drempel voor hen te hoog is om alleen te komen. Wel altijd vooraf aanmelden met hoeveel mensen u komt. 

Data: zondag 17 maart, zondag 21 april, zondag 26 mei en zondag 16 juni 2024. U kunt zich aanmelden via pkmidden@immanuel-parochie.eu of bellen naar 0168 323 567 (secretariaat tussen 09.00 en 11.30 uur).